2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Амстердам

  Амстердам

  Јан Мекјуан
  Овој роман, своевидна морална сага, претставува кулминација на прозното дело на Мекјуан. А зошто токму Амстердам? Расплетот што се случува во овој град претставува највозбудлив пресврт во оваа приказна преполна со изненадувања. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден
  Нарачај
 2. Амстердам

  Амстердам

  Јан Мекјуан
  Овој роман, своевидна морална сага, претставува кулминација на прозното дело на Мекјуан. А зошто токму Амстердам? Расплетот што се случува во овој град претставува највозбудлив пресврт во оваа приказна преполна со изненадувања. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.