3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Девојката со портокали

  Девојката со портокали

  Јустејн Гордер
  Роман за Георг, петнаесетгодишно момче чиј живот наполно се сменува откако добива писмо од татко си, кој умрел кога момчето имало четири години. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден

  Распродадена

 2. Божиќна мистерија

  Божиќна мистерија

  Јустејн Гордер
  Едно момче наоѓа избледено, рачно изработено божиќно календарче во една книжарница. Од него паѓа превиткан лист на кој е напишан првиот дел од необичната приказна за малото девојче што патува назад во времето до Витлеем и раѓањето на Христос. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден

  Распродадена

 3. Светот на Софија

  Светот на Софија

  Јустејн Гордер
  Светот на Софија неуморно крстосува низ читателскиот свет со помош на преводите на десетици јазици, во милионски тиражи. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден

  Распродадена

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.