2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Не е важно колку си добар...

  Не е важно колку си добар...

  Пол Арден
  Не е важно колку си добар... е кон­ци­зен водач како да го изградите по­големиот дел од себеси - џебна „Биб­лија“ за талентираните и сра­­­меж­ливите да го направат не­за­­мис­ливото замисливо и не­воз­мож­но­то можно. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

 2. Што и да мислиш, мисли го спротивното

  Што и да мислиш, мисли го спротивното

  Пол Арден
  ОВАА КНИГА ГИ ОБЈАСНУВА ПРИДОБИВКИТЕ ОД НОСЕЊЕТО ЛОШИ ОДЛУКИ. ТИ ПОКАЖУВА ДЕКА РИЗИКОТ Е ТВОЈАТА ГАРАНЦИЈА ВО ЖИВОТОТ. И ЗОШТО НЕРАЗУМОТ Е ПОДОБАР ОД РАЗУМОТ. ОВАА КНИГА ТИ ДАВА ХРАБРОСТ ДА ГИ ФРЛИШ КОЦКИТЕ. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.