5 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Норвешка шума

  Норвешка шума

  Харуки Мураками
  Оваа книга е полна со студентски бунтови, слободна љубов и поп-музика од шеесеттите години. Исто така, таа е вистински емотивна и ги опишува врвовите, но и најдлабоките падови на растењето Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден

  Распродадена

 2. Спутник љубов

  Спутник љубов

  Харуки Мураками
  Харуки Мураками е еден од најпознатите современи светски писатели, чии дела веќе со години во Јапонија имаат милионски тиражи, а преведени се на дваесетина јазици. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден

  Распродадена

 3. 1Q84

  1Q84

  Харуки Мураками
  Мураками е како магионичар кој го објаснува трикот додека го изведува, а сепак успева да нè убеди дека има натприродни моќи. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден

  Распродадена

 4. 1Q84 (Книга Трета)

  1Q84 (Книга Трета)

  Харуки Мураками
  „Ова е наполно чуден свет. Од ден на ден е сè понејасна границата до каде досега теоријата, а од каде почнува реалниот свет. Што велиш Тенго, како ти, како писател, го дефинираш она што го нарекуваме реалност?“ Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден
  Нарачај
 5. 1Q84 (Книга Втора)

  1Q84 (Книга Втора)

  Харуки Мураками
  „Ако во светот нема љубов, сè е илузија и имитација“.Во вториот том, Аомаме и Тенго, со невообичаено испреплетените околности, ги потврдуваат своите сомневања дека се наоѓаат во друго време - во годината 1Q84 - од кое не можат да се вратат назад во 1984 година и во своето реално време. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден
  Нарачај

5 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.