1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Библија за продажба

  Библија за продажба

  Џефри Гитомер
  Сега веќе ремек-дело во областа на бизнисот, нуди проверени методи и техники кои водат до зголемување на продажбата и на бројот на постојани и задоволни клиенти. Конципирана како мотивациски прирачник, Библија за продажба нуди многу практични техники и корисни совети за тоа како да се почне, да се одвива и да се заврши продажбата. Прочитај повеќе...
  Цена: 690,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.