1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Од добри до одлични

  Од добри до одлични

  Џим Колинс
  Од добри до одлични ви нуди триста страници полни со револуционерни размислувања, јасни примери и заклучоци поткрепени со податоци. Оваа книга претставува предизвик за сите бизнис-лидери да ја покажат потребната волја за претворање на својата компанија од добра во одлична. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.