2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Големата петка во животот

  Големата петка во животот

  Џон П. Стрелецки

  Оваа книга ќе ве инспирира. Ќе го промени начинот на кој ја гледате сопствената улога како лидер, а со тоа ќе ви го промени и животот.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај
 2. Кафулето зошто

  Кафулето зошто

  Џон П. Стрелецки
  Џон зема еднонеделен одмор и тргнува на пат, некаде каде што ќе може да избега од едноличноста што веќе почнува да го заморува. Изгубувајќи се и останувајќи без бензин, гладен и бесен, заталкува во некое пусто, ненаселено место. Одненадеж, патот ќе го однесе до едно необично кафуле. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.