1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Да купиме поет

  Да купиме поет

  Афонсо Круш
  Делото плени со својата едноставност, но и со остроумна иронија, реторичност, таинственост и хумористичност. Низ неа писателот пренесува универзални човечки пораки, критикувајќи го современото потрошувачко општество. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Цена со попуст: 160,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.