1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Интерперсонални комуникациски вештини

  Интерперсонални комуникациски вештини

  Станислав Петковски и Бети Андоновиќ
  Со добра комуникација можеме да постигнеме сè. Комуникацијата е размена на пораки меѓу луѓето. Тоа е процес во кој праќаме, примаме и ги модификуваме пораките. Во секојдневниот живот, под комуникација многу често се мисли на разговор. Но разговорот е само еден аспект од комуникацијата, зашто таа се остварува на многу нивоа и на многу начини. Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Цена со попуст: 199,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.