2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Дивите детективи

  Дивите детективи

  Роберто Болањо
  „Дивите детективи“ е раскошен, еротичен, амбициозен и крајно инвентивен роман од еден од најголемите латиноамерикански автори на нашето време. Прочитај повеќе...
  Цена: 650,00ден

  Распродадена

 2. 2666

  2666

  Роберто Болањо
  Негово клучно дело е токму гигантскиот роман 2666, кој не може да се дефинира и опише преку традиционалните книжевни жанрови и поетики бидејќи е едно од оние ретки оригинални дела кои ја редефинираат теоријата на книжевноста. Прочитај повеќе...
  Цена: 790,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.