1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Умешноста на војувањето

  Умешноста на војувањето

  Сун Цу
  Напишана пред повеќе од 2000 години, оваа книга, што ја составил мистериозниот војник-филозоф, и ден-денес претставува една од најценетите и највлијателни книги за стратегиите на војувањето, што со еднакво внимание е проучувана и од современите политичари и лидери како што била и од војсководците од дамнешните времиња. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.