6 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Улица Диши длабоко

  Улица Диши длабоко

  Игор Џамбазов
  Пријателе мој, Во оваа книга ќе најдеш стихови кои навистина успеале да опстанат во ова време во кое инвазијата од кичот и шундот достигна кулминација. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден

  Распродадена

 2. Умрен човек

  Умрен човек

  Игор Џамбазов
  Пак јас... Прости ми, пријателе мој, посилно е од мене... Ти ветив дека повеќе нема да пишувам за себе, ама што маж сум јас ако си го одржам ветувањето? Имаат ли крај овие мои климактерични его-трипови? И имало ли во моите мозочни „фајлови“ уште нераскажани приказни? Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 3. Облечен човек

  Облечен човек

  Игор Џамбазов
  Овие приказни се обични приказни. Вистински, човечки и возможни. Иако во животов сè е одамна невозможно. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 4. Гол човек

  Гол човек

  Игор Џамбазов
  Наскоро, поради огромниот интерес на читателите, Издавачки центар ТРИ ќе ја реиздаде книгата „Гол човек“ на Игор Џамбазов. „Гол човек“ е можеби најконтроверзната книга на Џамбазов, во која тој искрено и без лажен срам, до гола кожа го соголува својот приватен живот и ни се прикажува во својата вистинска, човечка светлина. Напишана со отворено срце и остар јазик, „Гол човек“ е книга во која ќе се препознаеме сите ние, неговите современици. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден
  Нарачај
 5. Приказни од Мјаукедонија

  Приказни од Мјаукедонија

  Игор Џамбазов
  „Приказни од Мјаукедонија“ е прво дело на младата и талентирана мачка Емилија Џамбазова-Бавчанска. Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден

  Распродадена

 6. Прирачник за анти антиалкохоличари

  Прирачник за анти антиалкохоличари

  Игор Џамбазов

  Сè што сте сакале да научите за алкохолот, ама не сте имале време од пиење 

  Прочитај повеќе...
  Цена: 399,00ден
  Нарачај

6 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.