2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Фондација

  Фондација

  Исак Асимов

  Ремек-дело на научната фантастика, серијалотФондација на Исак Асимов е ненадминат споредуникатната комбинација на непрекината акција, смелиидеи и екстензивно градење на светот. Приказната занашата иднина почнува со историјата на Фондацијата инејзиниот најголем психоисторичар, Хари Селдон.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден
  Нарачај
 2. Фондација и империја

  Фондација и империја

  Исак Асимов

  Разоткривајќи се во заднината на распаднатата Галактичка Империја, приказната за Хари Селдон продолжува во вториот дел на Фондација, најдобрата епопеја во научната фантастика на сите времиња.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.