1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Крал, дама, џандар

  Крал, дама, џандар

  Владимир Набоков
  Крал, дама, џандар е првиот од трите романи на Владимир Набоков со „германска“ тематика, по кој набргу следуваат Камера опскура и Очај. Во вештите преплети на љубовната и криминалната интрига како карти се мешаат судбината на еден успешен деловен човек, неговата жена што се здодева и сиромашниот внук од провинција – сите марионети на случајот, слеп и немилосрден во својот избор. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.