7 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. 101 зен приказна

  101 зен приказна

  Непознато
  Кога зенизмот би имал свои свети списи, тогаш оваа колекција зенистички текстови, како и снскритските ракописи што им претходеле, би можела да полага право на тоа да биде вклучена во нив. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

 2. Читање грчки - граматика и вежби
 3. Читање грчки - текст
 4. Хроники

  Хроники

  Непознато
  Кога во 2004 година за првпат се појавија мемоарите на Боб Дилан, никој не очекуваше дека се работи за стандардна автобиографија на една од најповлечените музички легенди. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 5. Мемоари на една гејша

  Мемоари на една гејша

  Непознато
  Роман полн со подолги и пократки приказни што не дозволуваат да го затворите... Причина за славење... Ретко имате можност свет, и толку близок и толку познат, да ви биде евоциран со толку природна смелост. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден

  Распродадена

 6. Трагично и патетично

  Трагично и патетично

  Непознато
  Во оваа книга се собрани кратките драми на Вуди Ален, пишувани помеѓу 1970 и 2003 година. Во нив, необичните ликови запаѓаат во најчудни и бизарни ситуации, какви што само Вуди Ален би можел да замисли. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

 7. Антологија на бразилскиот расказ

  Антологија на бразилскиот расказ

  Непознато
  Во оваа прва антологија на бразилскиот расказ објавена на македонски јазик се вклучени великаните на бразилскиот краток расказ, жанр чиј зародиш го дава Мачадо де Асис кон средината на 19. ве к, а продолжува со некои од најзначајните литературни, па и политички фигури од не толку далечната историја на Бразил. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

7 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.