100 мои рецепти

100 мои рецепти

  • Автор: Лилјана Илиева
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-399-4
  • Година на издавање: 2015
  • Број на страни: 224
  • Димензии: 170/240
  • Корица: тврда
  • Јазик: македонски
Цена: 490,00ден

490,00ден

Moirecepti.mk е веб-страница наменета за сите љубители на готвењето, простор на кој секојдневно се разменуваат рецепти, совети, искуства и знаења од кујната. На страницата можат да се најдат над 10.000 оригинални рецепти и над 600 видеорецепти што може да ги погледне секој посетител.

Една од нашите најистакнати членки, госпоѓата Лилјана Илиева, прва ни прати 600 свои проверени и вкусни рецепти. Заради нивно трајно зачувување, одлучивме да подготвиме книга со 100 нејзини одбрани деликатеси. Ќе ги најдете поделени во 5 категории: Теста, Предјадења, Главни јадења, Десерти и Зимници. Во нивното подготвување таа најчесто користи секојдневни состојки, кои успешно ги комбинира за да се добие извонреден вкус.

Се надеваме дека ќе уживате во сѐ што ќе подготвите!

Напишете ваш коментар